Salam untuk semua.
Selamat datang ke blog saya, Lia Cantiq Collections. First time nak create blog ni.. hehehe.
1st January 2010, hari cuti sedunia tak kemana pun macam selalu. Dari pagi dok ngadap laptop ni. Hah.. berpeluh den. Akhirnya dapat gak. yes!
Tak ada apa yg menarik pun tentang saya, lia. Just nak share collections yg ada..
Selamat menjamu mata dengan koleksi saya yang cantiq dan comel.

My first pelita

My first pelita
Inilah pelita pertama yang saya beli 10 tahun dulu. Made in India. Lain barang yang di cari, ini yang saya dapat. Cantiqkan!

Followers

Sunday, August 8, 2010

Sekadar mengingatkan...Hak Cipta Terpelihara

Salam.. Harap tiada yang lupa pada saya yang agak ketandusan n3 sejak kebelakangan ini. Memang kritikal penyakit 'M' saya...hehehe..
Dalam tempoh berehat ni, saya sempat berjalan-jalan melawat kawan-kawan bloggers yang lain. Malah sempat juga jengok-jengok ke webpage yang lain. Tetiba mata ni terpandang gambar-gambar yang amat saya kenal. Mungkin cantiq gambar tu membuatkan ia diabadikan di webpage tersebut. Tetapi dalam masa yang sama ada pula yang terlupa memberi salam. Saya tidak kisah kalau ada sesiapa yang amat berkenan dengan gambar cantiq dari blog saya. tetapi sekurang-kurangnya berilah salam dan mohon izin. Saya bukanlah insan yang terlalu berkira sangat. Cuma kan lebih manis kalau kita minta izin untuk meminjam sesuatu dari tuan punya barang.Renung-renungkan dan selamat menjualllllllll

No comments:

Post a Comment